maandag 30 mei 2011

band en kant en wat er nu uitvoort is gekomen

Allereerst zie ik dat ik wat bloggers erbij heb gekregen. in ieder geval welkom en ik ben er hartstikke blij mee. Ga ook zeker een keer een give away doen, want vond het leuk  om er zelf ook 1 te krijgen. Dus als ik de 50 haal.

Zoals ik al eerder in een blog vermelde had ik zaterdag post gekregen op de goeie gok had ik een zak vol kant gekocht via Markplaats. Foto's waren niet duidelijk dus maar op de gok gekocht.
Nou het was me dus een doos vol, dus een mooi klusje  om alles uit te zoeken.



 
Zoals je ziet zat er van alles in

Nu stond er op mijn to do lijstje nog het maken van een nieuwe hoes voor mijn locker , er zat namenlijk zo'n lelijk plastic geval over.
Dit is het resultaat  met stof van mijn werk meegenomen uit de oude collectie

Met transfer papier een mooie foto erop


 


zaterdag 28 mei 2011

"Something Old Something Blue"

Na al het gedoe in blogland van het wel kijken naar andere bloggen maar niet kunnen reageren . Na vele tips van bloggers heb ik het in ieder geval wel weer voor elkaar.
Ook heeft  Renny van Bizzy @t Home een hele leuke Challenge
http://bizzyathome.blogspot.com/ dus als je nog mee wilt doen of alleen wilt kijken
Someting Old Something Blue
Ik dacht er even overna maar wist al snel hoe ik en waar ik mee  met wilde doen , maar die probleempjes, maar ja nu de problemen zijn opgelost en het weer leuk om te bloggen is  doe ik graag mee en heb een paar foto's gemaakt van mijn old en blue






Ter decoratie een paar mooie blauw/ paarse bloemen, maar zou iemand mij kunnen vertellen wat de naam van deze bloem is. Je komt ze soms ook tegen in boeketten. Ze stonden hier al in de tuin , maar de naam?

Oja ik kreeg vandaag een groot pakket met de post , maar dat zal ik later nog wel laten zien.
Allemaal een fijn weekend!!!

woensdag 25 mei 2011

Give Away!!!!!!!!

Gisteren toen ik thuis kwam stond er wel een heel mooi pakketje.
Het was de give away van  van Gerrie  van Cozy Home.
Afgelopen zaterdag las ik het mailtje en het bleek dat ik haar give away had gewonnen. Ik was helemaal in de wolken het weekend kon niet beter beginnen. Het idee dat je al wat gewonnen heb vindt ik al geweldig.
Dus gistermiddag was het uitpakken geblazen. Wilde het er haast gisteren wel opzetten op de blog maar ze zijn gisteren hier begonnen met de avond vierdaagse lopen dus dat zat er  niet in.
Kijk maar wat er allemaal in zat



Een mooi doosje met poezie plaatjes


Een lief mooi gedecoreerd flesje

Een lekker geurend zakje

Nu staat het te pronken in de kamer

en tot slot een lief kaartje dank je wel Gerrie
Groetjes
Esther

woensdag 18 mei 2011

Van Alles wat

Afgelopen week zijn we een aantal dagen weggeweest en zo ook naar een rommelmarkt.. Heb daar een aantal lieve glaasjes gekocht en zo vondt ik ook een schaalt  P Regout er zat wel een barst in maar voor 10 cent kon mij dat niet schelen.

Nou lijkt het dat ik in de tussen tijd stil heb gezeten , nou dat lijkt maar zo.

Doe wel een aantal dingen om op de blog te zetten neem wel een foto voor en na maar die tijd he. Het is altijd alsof ik tijd te kort kom.

Dus ik heb er nu maar een paar kleine projektjes opgezet



Had een klok hij heeft in de kamer gehangen maar daar waren de wijzers zo donker dat het soms lastig te zien was hoe laat het was.

Verhuisd naar "'oude kantoor"die ik dus nog wil opknappen. Maar ik vindt de klok ook wel goed binnen staan dus hij was verhuisd naar de keuken. Maar ja het aflezen. Het blijft lastig.
Voorgenomen om de wijzers te kleuren.

Na een tijdje zo gezegd zo gedaan
Dit is zo echt beter 

tot slot een paar armbandjes die ik gefreubeld heb.

dinsdag 17 mei 2011

Terug van weggeweest

zo we zijn er even een paar dagen tussen uit geweest. Had nog wel wat crea werkjes mee , maar dat kwam er toch echt niet van.

Maar we hebben heerlijk genoten van een stukje van Limburg en ja we hebben dan natuurlijk ook heeeeerlijke vlaai gegeten

Hieronder een hele kleine impressie



We zijn met de meiden nog naar een mooi speelbos geweest en daar hadden ze een mega grote schommel die erg in de smaak viel

woensdag 4 mei 2011

Pioenrozen


 
Ze zien er momenteel zo prachtig uit de pioenrozen dat ik ze  een paar dagen op de voet heb gevolgd en vast heb gelegd. Alleen de kleuren zijn nog iets dieper rood van kleur als op de foto.
De oorspronkelijke pioenroos is van mijn opa geweest die ik overigens nooit gekend heb, maar heb toen ik het ouderlijk huis verliet  wat bij mijn ouders uit de tuin genomen. Ik kom oorspronkelijk uit Drenthe vandaan en hebben een grote verhuizing dwars door het land gemaakt naar het zuiden.

De foto links heb ik genomen op koninginnedag 30 april
1 mei


2 mei

3 mei





4 mei