donderdag 9 juni 2011

rood, rood en nog eens rood

De struiken zitten vol het is rood en rood en nog een rood aan aalbessen.
Het is tijd om ze te oogsten en dan te bedenken wat je er lekker van kunt maken.

Een aantal van jullie zullen misschien denken . Aah die zure krengen.

Nou ik vindt ze heerlijk. ( met suiker natuurlijk)
Wat maak ik dan. als ik het rijtje van vorig jaar opnoem. Jam , bessensap, purree maar daar zijn ze hier niet zo gecharmeerd van al die pitjes, en natuurlijk overheerlijk schuimtaart met bessen. en wat nog over is gewoon in de vriezer
Dan hebben we ook nog te versmaden heerlijke aarbeien. . vekeerd soort gekocht en geen doorbloeiers , maar heb in een kweekbak gezaaid en dat moeten mega aarbeien worden. Maar daar moet ik dan nog wel een jaar op wachten als het goed gaat.

Zo vandaag de laatste dag gewerkt van de week en heb lekker een lang weekend voor de boeg

Groetjes
en een fijn weekend alvast

4 opmerkingen:

Christine zei

Wowwwwwwwwwwwwwww Esther,
heerlijk!!!
Als je over hebt, denk maar aan deze buuf, ik vind ze super!!
Oh meid, lekker met suiker en met slagroom, ik luist er ook wel pap van.
Knuffels Chrissie

Anoniem zei

Nee hoor, ik hoef er geen suiker en ook geen slagroom bij!! Gewoon puur! Heerlijk. Bij ons zijn ze echt nog niet zover!!

Alhoewel de vogels ze al wel lekker vinden!!

Lekker he, zo'n lang weekend!

Geniet er maar van.

Groetjes Thea♥

nelleke zei

Niks zuur..ik ben gek op rode besjes...het water loopt me letterlijk in de mond bij het zien van die smakelijke aardbei!

Ja, jammer van het boek...sommige dingen lopen nu eenmaal anders dan je verwacht.Hopelijk kan je wel nog inspirstie uit de blogs halen.

een heel fijn weekend,

liefsss

Maria zei

Jij ook al van die heerlijk besjes mmm
Wij hadden ze ooit ook,in deze tuin kan het niet meer

geniet vam je weekend
liefs Maria