zondag 8 januari 2012

stofjes

Afgelopen vrijdag de stad in geweest met de meiden. Identificatiekaarten opgehaald .Nou ja 1 dan, de 2e was niet goed. We hadden hem al in ontvangst genomen en liepen al weg. Was het ineens links van MAM! de afmeting van mij klopt niet. Kijk maar, nou wat stond dochterlief was maar 0.46 cm lang ( wel grappig) maar de rest niet hij moest weer opnieuw worden aangevraagd balen natuurlijk. Liever dit dan dat we het thuis hadden gezien.

Verder gingen we naar de markt.Carnaval is weer in de aantocht en nu ze toch vrij zijn konden ze beter zelf mee gaan om stof uit te zoeken. Ze hebben hun eigen smaak en weten wat ze willen. Probeer af en toe wat te sturen  maar goed. Ben zelf geen echte Carnavaller  het zit denk ik niet in mijn bloed en ben er niet mee opgegroeid
Zo kan ik weer aan de slag. Er zit 1 stofje bij dat niet echt voor het carnval is maar toch wel zou kunnen.  Ben er nu maar op tijd bij. kan ik er optijd mee beginnen.
Heb bijna al 1 pak klaar. Vorig jaar heb ik wegens omstandigheden niks zelf gemaakt.
Maar de andere jaren wel.
Hieronder een compilatie van het 1 en ander

( het cheerleader pakje heb ik niet gemaakt)
Groetjes
Esther
XXX

13 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat knap dat je dat zelf maken kan...die gladde stoffen lijken mij nog niet zo makkelijk om mee te werken, dan is de prestatie nog groter!

Fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Oh geweldig Esther, dat je dat allemaal zelf maakt. En al die gladde stofjes onder de naaimachine gaat niet altijd gemakkelijk. Ik ben heel benieuwd wat je er nu van maakt. Alvast veel plezier.

Lieve groet,
Gerry

Gustaviana zei

heee esther bedankt voor je lief berichtje maar er is iets fout gegaan en nu kan ik het niet plubliceren ... maar ik heb het wel gelezen ... dank je wel ... groetjes Viana

Gustaviana zei

publiceren natuurlijk hahahahaha

Michelle zei

Zo leuk, wat zien ze er lief uit op de foto's! en je kan goed naaien!

Fijne zondag!
Liefs Michelle

Eefies day zei

Zo leuk om het zelf te maken...knap ook hoor en de creaties die je laat zien zijn heel erg leuk!!!!

Lieve groetjes,
♥Eefie

Thuis bij Tjits zei

wat een leuke creaties!! en zo leuk ook om het zelf te maken lijkt me, zo geniet je echt van de voorpret!

fijne zondag,
lieve groet Tjits

Maaike, brocante en theetuin zei

Mooi gemaakt hoor, veel succes met de pakken voor dit jaar!

Fijne zondag!
Groeten Maaike

Elly zei

Kijk eens wat een topmodelletjes zijn het die hier die prachtige creaties showen !!!!! wat knap dat je ze zelf maakt....ze zien er prachtig uit hoor.
Lieve groet...Elly.

Sezoentje-Sonja zei

Wat knap dat je dat zelf kan, ik vind je modelletjes ook schattig hoor! Ben benieuwd wat het dit jaar gaat worden, leuk toch, dat ze een eigen mening hebben,al is dat dan ook wel weer niet zo gemakkelijk ;))
Fijne week, liefs, Sonja

Antonia zei

Lijkt me heerlijk als je zo handig bent, vind je prinsessenjurken prachtig! Ben benieuwd wat je nu gaat maken, groetjes Anja

Twidde Brocante zei

Wat leuk dat jij dat doet. Mijn kids willen ook altijd dat ik zelf wat maak. Dan hebben ze tenminste niet hetzelfde als andere.

Vel succes er mee. Ik ben beniuwd naar het resultaat.

gr Natasja

Chrissie zei

Ja ja Esther, het komt er weer aan, maar je bent idd lekker vroeg.
Mooie stofjes zeg, wat ga je maken ( is al gemaakt?)
jeetje wat een klungels bij de gemeente, je moet er toch weer voor terug, en het parkeren is tegenwoordig niet te filmen zo duur!!
Liefs Chrissie