woensdag 4 mei 2011

Pioenrozen


 
Ze zien er momenteel zo prachtig uit de pioenrozen dat ik ze  een paar dagen op de voet heb gevolgd en vast heb gelegd. Alleen de kleuren zijn nog iets dieper rood van kleur als op de foto.
De oorspronkelijke pioenroos is van mijn opa geweest die ik overigens nooit gekend heb, maar heb toen ik het ouderlijk huis verliet  wat bij mijn ouders uit de tuin genomen. Ik kom oorspronkelijk uit Drenthe vandaan en hebben een grote verhuizing dwars door het land gemaakt naar het zuiden.

De foto links heb ik genomen op koninginnedag 30 april
1 mei


2 mei

3 mei

4 mei

5 opmerkingen:

Antonia zei

Bij mij staan de pioenrozen in de tuin nog steeds in knop. Prachtige kleur pioenrozen heb jij Esther en zo bijzonder dat de oorspronkelijke plant van jouw opa afkomstig is! Zonnige dagen gewenst, groetjes Anja

Facts and Fairytales zei

Ik ben gek op pioenrozen en had ze ook staan in mijn vorige tuin, maar ik ben midden in februari verhuisd en dan kun je dus geen roze en pioenrozen verpoten en daar ben ik nog steeds best een beetje verdrietig om.

Groetjes
Brigitta

gerrie zei

pioenrozen,ik ben er gek op!
je blog ziet er heel leuk uit,leuk dat je volger bij mij bent geworden,ik ben dat nu ook bij jou.
groetjes gerrie

Bizzy @ home zei

Prachtig zeg! Hier nog geen knop te zien...
groetjes, Renny

~THEA~ zei

Hoi hoi,

Nou bij ons zijn de knoppen nu zelfs nog kleiner als die van jou op de eerste foto!! Kun je nagaan. Ook in de winkel zag ik er nog geen, maar ik ga ze zeker kopen. Vind ze erg mooi!

En.......was je dochter blij met haar neuwe kamertje?

Lieve groetjes Thea♥